Prvá novinka

22.06.2012 20:20

 

Panáčik - Záhrada

 
Tak začíname, prvým počinom môjho malého vydavateľstva molon records sa stalo vydanie CD  multiinštrumentalistu, fotografa, filmára a proste všetkého čo sa točí okolo kamery a hudby / hudobných nástrojov mladého človeka zvaného Tomáš Moravanský, ktorého všetci poznajú pod pseudonymom Panáčik.
Nakoľko Panáčik je mladý človek ktorý študuje, rozhodol som sa mu pomôcť s vydaním jeho nového počinu, ktorý ma príjemne prekvapil a hudobne oslovil. Jeho tvorba je niečo iné, ako bežné a jeho kompozície sú o niečom inom, ako štandardné.
Na albume sa nachádza 18 skladieb ktoré prechádzajú obdobím elektroniky, ambientu, scénickej kompozície až pomaly po vážnu hudbu. Na celom tom všetkom je zaujímavé, že skladby sú doplnené textami z ľudových skladieb napr. Páslo dievča pávy, Ľalie. Ani neviem, čo k tomu viac napísať, album je plný umelcov napr. Shina /Longital/.
                                                                                                                                                             

Toto CD plné očakávaní a rôznych prekvapení si môžete zakúpiť u mňa cez e-mail, molon70@gmail.com CD je v cene 7-€ + poštovné.

Ak chcete toto dielo vidieť na živo, nech sa páči na POHODA festivale bude Panáčik vystupovať 06.07.2012 v EURÓPE o 16:00 hod.